Νέο δίσκο έφτιαξε η FKA Twigs στην καραντίνα

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

news.team
news.team

Δημιουργική αποδείχθηκε η καραντίνα για την FKA Twigs μιας και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο πλαίσιο του Programs at Home του Grammy Museum  με τον Scott Goldman, έφτιαξε έναν ολόκληρο δίσκο κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού.

Η μουσικός είπε συγκεκριμένα: «Κατέληξα να φτιάχνω έναν ολόκληρο δίσκο στην καραντίνα. Απλά το αποφάσισα μια μέρα. Είχα φτιάξει περίπου το ένα τρίτο και απλά είπα "Ξέρεις τι, θα φτιάξω δίσκο" και απλά το έκανα. Ήταν πραγματικά φανταστικό γιατί δούλεψα κυρίως με τον φοβερό καλλιτέχνη και παραγωγό El Guincho και το έφτιαξα όλο ουσιαστικά μέσω FaceTime με όλους τους συνεργάτες».

Η FKA Twigs εξήγησε επίσης πως δούλεψε εξ αποστάσεως με ανθρώπους που δεν γνώριζε πρότινος και δήλωσε πως τελειώνει τον συγκεκριμένο δίσκο, χωρίς να αναφέρθηκε σε επιπλέον λεπτομέρειες όπως τον τίτλο του ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top