Δείτε την εμφάνιση του Jack White στο SNL

Στην οποία, μεταξύ άλλων, έκανε ένα μικρό φόρο τιμής στον Eddie Van Halen.

news.team
news.team

Στο Saturday Night Live εμφανίστηκε ο Jack White,  αντικαθιστώντας τελευταία στιγμή τον Morgan Wallen, που ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί.

Ο White είχε αρκετές εκπλήξεις σε αυτή του την εμφάνιση. Έτσι, ο μουσικός έπαιξε ζωντανά το "Ball and Biscuit" των White Stripes, αλλά διασκεύασε και το "Jesus Is Coming Soon" του Blind Willie Johnson, στην αρχή του οποίου, ακούσαμε ένα απόσπασμα από τη συνεργασία του με την Beyoncé, "Don't Hurt Yourself" -παρεμπιπτόντως, το κομμάτι του Johnson γράφτηκε για την πανδημία της ισπανικής γρίπης του 1918. Ακόμη, ο Jack White έπαιξε το κομμάτι του "Lazaretto", χρησιμοποιώντας μια κιθάρα που σχεδίασε ο Eddie Van Halen, αποτίοντας έτσι, τον δικό του φόρο τιμής στον κιθαρίστα που πέθανε πριν λίγες μέρες στα 65 του χρόνια.

Βλέπετε την εμφάνιση του Jack White στο SNL παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=bhN4M4aS50U

https://www.youtube.com/watch?v=pH-iOaWuC_s

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Jay Z, Foo Fighters και Tina Turner ανάμεσα στα ονόματα που τιμούνται φέτος από τον θεσμό.

Ο τραγουδιστής ήταν 85 ετών.

FEATURED TODAY

 Μουσικός, κινηματογραφιστής, εσχάτως και επιμελητής της συλλογής GOST: A Spiritual Exploration into Greek Soundtracks (1975-1989) , ο Γιάννης Βεσλεμές μιλάει στον Βασίλη Σεβδαλή για όλα όσα συμβαίνουν δημιουργικά τελευταία στο σύμπαν του.

Όσο περιμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του Dune, βουτάμε στις σελίδες ενός άλλου βιβλίου του Frank Herbert, της Λευκής Πανώλης, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και θυμίζει κάτι από τη ζωή μας τελευταία.

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Top