Ένα ακόμη νέο single από τον Bruce Springsteen

Ακούστε το "Ghosts" που ο μουσικός κυκλοφόρησε λίγο μετά τα 71α γενέθλιά του. 

news.team
news.team

Πρόσφατα ο Bruce Springteen ανακοίνωσε πως στις 23 Οκτωβρίου θα ακούσουμε το νέο του δίσκο με την E Street Band, A Letter To You και μαζί έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο ομώνυμο single.

Τώρα το «Αφεντικό», αφού έσβησε τα 71α κεράκια του, επιστρέφει με ένα ακόμη νέο κομμάτι από την επερχόμενη κυκλοφορία με τίτλο "Ghosts".

Ο Springsteen δήλωσε για το κομμάτι: «Το "Ghosts" έχει να κάνει με την ομορφιά και τη χαρά του να είσαι σε μια μπάντα και τον πόνο της απώλειας του άλλου από την αρρώστια και το χρόνο».

Βλέπετε το βίντεο για το "Ghosts" παρακάτω:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε την εμφάνιση του ράπερ στο Saturday Night Live και τον φόρο τιμής στον αρχηγό των Nirvana.

Δε γιορτάζουμε μόνο εμείς τα γενέθλια της Vivienne Westwood με το ντοκιμαντέρ "Westwood: Punk, Icon, Activist" στο ...

Δείτε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Tonight Show.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Top