Ο Biggy Pop, δηλαδή το παπαγαλάκι-«γιος» του Iggy Pop, ανακηρύχθηκε χορηγός του Byron Bay Wildlife Hospital στην Αυστραλία.

Στο σχετικό δελτίο τύπου διαβάζουμε τον...Biggy Pop να δηλώνει: «Είμαι ένα πουλί και μάλιστα άγριο και έχω πολλά ξαδέρφια κοκατούα στην Αυστραλία. Αναστατώθηκα πολύ όταν άκουσα ότι 180 εκατομμύρια πουλιά πέθαναν από την καταστροφική πυρκαγιά που σκότωσε περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια ντόπια ζώα μέσα στο αυστραλιανό καλοκαίρι. Αυτό με τρομοκράτησε πραγματικά. Άκουσα για μια ομάδα αυστραλών κτηνιάτρων που έχτισαν το μεγαλύτερο κινητό νοσοκομείο άγριας ζωής και σκέφτηκα "Αυτό είναι εξαιρετική ιδέα". Επομένως, όταν με ρώτησαν αν θέλω να γίνω χορηγός τους σκέφτηκα "Ναι, θα ήθελα πολύ να συνδεθώ με τα πετούμενα αδέρφια μου και τη μαγική χώρα του Οζ».

Ο Iggy Pop, πάλι, δήλωσε: «Πριν από περίπου 12 χρόνια ένας πλανόδιος πωλητής στη Φλόριντα στρίμωξε τον Biggy, που ήταν πολύ μικρός, σε ένα μικροσκοπικό κλουβί μαζί με κάποιες κότες, στην άκρη του δρόμου. Tο μέλλον του έμοιαζε να βρίσκεται σε κίνδυνο. Έτσι, αποφασίσαμε να τον φροντίσουμε υπεύθυνα. Και το έχουμε κάνει. Δίνει και παίρνει πολλή αγάπη».

Μπορείτε να δείτε κι ένα βίντεο σχετικά με τη χορηγία του Biggy Pop στο νοσοκομείο άγριας ζωής της Αυστραλίας, παρακάτω:

Biggy Pop is Byron Bay Wildlife Hospital's Founding Patron from Surfer Rosa Communications on Vimeo.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured