Από αύριο θα ακούτε το Radio Gaga. Κυριολεκτικά.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

news.team
news.team

Τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή θα ξεκινήσει η Lady Gaga στο Apple Music. Η εκπομπή θα λέγεται Gaga Radio και το πρώτο επεισόδιο θα βγει στον αέρα την Παρασκευή 7/8 στις 21:00 ώρα Ελλάδος και θα την ακούτε κάθε Παρασκευή για όλο τον Αύγουστο. Στην πρεμιέρα της εκπομπής, η Lady Gaga θα φιλοξενήσει τον BloodPop® και συνεργάτη της στο φετινό της δίσκο Chromatica.

Η ποπ σταρ δήλωσε σχετικά με την εκπομπή: «Τις τελευταίες εβδομάδες σκέφτομαι διαφορετικούς τρόπους στο σπίτι ώστε να μπορώ να εξυπηρετώ αυτό που θα αποκαλούσα ιδιαίτερη διεθνή κοινότητα, με τρόπο που θα είναι φιλικός στο περιβάλλον, ξεχωριστός στην καρδιά μου και πιστεύω και στις καρδιές πολλών. Επομένως, σκέφτηκα όλους τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους κάποιος μπορεί να συνεισφέρει στην κοινωνία και τον κόσμο. Είμαι πολύ συγκινημένη και ενθουσιασμένη που έχω αυτό το show και την ευκαιρία να παίζω ένα φοβερό mix μουσικής κάθε εβδομάδα».

" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top