Το 2020 έφερε πολλά, το 2021 πάντως θα (ξανα)φέρει τους Abba

Οι Σουηδοί θα επιστρέψουν τελικά την επόμενη χρονιά με 5 νέα τραγούδια, ενώ τα ολογράμματά τους θα βγουν σε περιοδεία...

news.team
news.team

Περιμέναμε το reunion τους φέτος, όμως, τελικά οι Abba θα επιστρέψουν δισκογραφικά το 2021.

Το σουηδικό γκρουπ αναμενόταν να κυκλοφορήσει δύο νέα κομμάτια, αλλά τελικά θα κυκλοφορήσουν 5 νέα τραγούδια, που θα αποτελούν, μάλιστα, το πρώτο τους νέο υλικό μετά από 35 χρόνια. 

Μαζί με τα νέα κομμάτια, οι Abba θα κάνουν μια περιοδεία με...τα ολογράμματά τους, τα οποία θα αναπαριστούν τις νεότερες εκδοχές των τεσσάρων μελών, απόφαση που πάρθηκε λόγω των εξελίξεων με την πανδημία. 

Οι Abba δήλωσαν σχετικά: «Η απόφαση να προχωρήσουμε το πρότζεκτ με την περιοδεία των avatar ήταν ένα απροσδόκητο επακόλουθο. Και οι τέσσερις νιώσαμε ότι, μετά από 35 χρόνια, θα είχε πλάκα να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και να μπούμε στο στούντιο». 

Αναμένουμε, λοιπόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top