Δείτε τους JARV IS... σε μια ειδική live εμφάνιση που έκαναν διαθέσιμη.

Η παρουσίαση του άλμπουμ της μπάντας του Jarvis Cocker μεταδόθηκε ζωντανά και είναι διαθέσιμη online.

news.team
news.team

Μια ειδική εμφάνιση στην οποία οι JARV IS…, το group του Jarvis Cocker, παίζουν ολόκληρο το ντεμπούτο τους Beyond The Pale, έχει γίνει διαθέσιμη.

Δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα είναι online, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στο live που βιντεοσκοπήθηκε στο Peak Cavern του Derbyshire, από τους Iain Forsyth και Jane Pollard, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για για το film του Nick Cave, 20,000 Days on Earth.

https://www.youtube.com/watch?v=mYQ3aQ20orA

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top