Oι θρυλικοί Massive Attack ανακοίνωσαν και διέθεσαν ψηφιακά τη νέα τους κυκλοφορία, την πρώτη δουλειά τους μετά το εξαιρετικό Ritual Spirit (2016).

Το Eutopia είναι ένα EP, με τρία νέα τραγούδια στα οποία συνεργάζονται με τους Algiers, Saul Williams και Young Fathers και όλα συνοδεύονται από videos στα οποία «πρωταγωνιστούν» οι φωνές τριών πολιτικών ομιλητών και ειδικών.
Η Christiana Figueres, διπλωμάτης και εισηγήτρια της συμφωνίας για κλιματική αλλαγή των Ηνωμένων Εθνών. Ο οικονομολόγος/καθηγητής Guy Standing, ειδικός σε θέματα παγκόσμιων εισοδημάτων και ο Gabriel Zucman, ο καθηγητής πίσω από την κίνηση της φορολογίας του πλούτου στις ΗΠΑ.  

Τα τραγούδια γεννήθηκαν στη διάρκεια του lockdown και είναι ένα κάλεσμα για παγκόσμια αλλαγή. Τα video είναι δημιουργίες του περίφημου Mario Klingemann, πρωτοπόρου της σύνδεσης της Τέχνης με την τεχνητή νοημοσύνη.

Παρακολουθήστε και τα τρία παρακάτω:

Οι Massive Attack σχολιάζουν σχετικά με το project: "Η πανδημία και η καραντίνα φανέρωσαν τις καλύτερες πτυχές και τα χειρότερα ελαττώματα της ανθρωπότητας. Αυτή η περίοδος αβεβαιότητας και άγχους μας ανάγκασε να σκεφτούμε την προφανή ανάγκη αλλαγής των καταστροφικών συστημάτων που ζούμε. Σε συνεργασία με τρεις ειδικούς, δημιουργήσαμε έναν ηχητικό και οπτικό διάλογο. Το πνεύμα του EP, τα στοιχεία και οι ιδέες του δεν έχουν καμία σχέση με αφελείς έννοιες ενός ιδανικού κόσμου. Eχει να κάνει με την επείγουσα και πρακτική ανάγκη να χτίσουμε κάτι καλύτερο".

 

Το Release Athens 2021 θα έχει την τιμή να υποδεχτεί τους Massive Attack, την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού!

Μία από τις σπουδαιότερες και πιο αγαπημένες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια, φέρνοντας μαζί το πιο εντυπωσιακό show τους έως τώρα.

Ολες οι πληροφορίες από εδώ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured