Μια βιογραφική ταινία (biopic) αφιερωμένη στον Lemmy Kilmister ετοιμάζεται, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Την ταινία, που θα τιτλοφορείται Lemmy, θα σκηνοθετήσει Greg Olliver, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης και στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ του 2010, το οποίο θα δείτε δωρεάν από το Avopolis, στα πλαίσια του online film festival Backstage, τη Δευτέρα 28/6, στις 22:00.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ταινία θα επικεντρωθεί στα νεανικά του χρόνια, από την παιδική του ηλικία μέχρι που έγινε roadie του Jimi Hendrix και αργότερα μέλος των Hawkwind και θα φτάσει μέχρι τα πρώτα χρόνια των Motörhead.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Andre Relis (CEO της VMI Worldwide) και Damon Lane, ενώ την εκτέλεση παραγωγής οι Todd Singerman και Steffan Chirazi. To σενάριο έχει αναλάβει η Medeni Griffiths με τη συνδρομή του Greg Olliver.

Μη χάσετε τη Δευτέρα 28/6, στις 22:00, το ντοκιμαντέρ για τον rock 'n' roll θρύλο Lemmy (Greg Olliver, Wes Orshoski, 2010), με πτυχές από την καριέρα του, ενδιαφέρουσες απόψεις, παρασκήνια συναυλιών και πολλά μεγάλα ονόματα παρόντα (Metallica, Οzzy Osbourne, Henry Rollins, Mick Jones, Anthrax, Slash κ.α.). Περισσότερα εδώ.
 

Λίγα λόγια για το Backstage Festival

Από τις 22 Ιουνίου και μέχρι τις 19 Ιουλίου, το Avopolis μετατρέπεται στο δικό σας home cinema, χωρίς περιορισμούς και χωρίς υποχρέωση εγγραφής. Φτιάχνετε τον δικό σας σκηνικό, κάθεστε στον καναπέ, αυξάνετε την ένταση και απολαμβάνετε. Κάθε βραδιά γίνεται μια interactive μουσικοκινηματογραφική εμπειρία, με δώρα, ειδικές προσφορές και trivia.

Έτσι, καθημερινά στις 22:00, στο Avopolis θα προβάλλεται εντελώς δωρεάν, μια ταινία μουσικού ενδιαφέροντος, με ελληνικούς υπότιτλους, κορυφαία ποιότητα εικόνας και δυνατότητα full screen mode, με σύνθημα το "Films louder than Music".

Διαβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του festival

Η κεντρική σελίδα του Backstage Festival

Facebook event για να ενημερώνεστε για τις προβολές: https://www.facebook.com/events/1201434966859337/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured