Με τον Octavian συνεργάζονται οι Gorillaz, για ένα ακόμα κομμάτι της σειράς Song Machine

Πάρτε μια γεύση από το 4ο μέρος της σειράς.

news.team
news.team

Από τον Ιανουάριο δεν έχουν σταματήσει οι Gorillaz να δίνουν νέα επεισόδια στη βιντεοσειρά Song Machine. Στόχος της σειράς είναι να προσφέρουν στους fans μια ζωντανή βίντεο εμπειρία από όσα συμβαίνουν στα Kong Studios, όπου ηχογραφούν.

Η αρχή έγινε τον Φεβρουάριο με το "Momentary Bliss", τραγούδι που τους βρήκε να συνεργάζονται με τον ανερχόμενο -και πολυσυζητημένο, εσχάτως- Βρετανό ράπερ Slowthai, αλλά και με τους γκαραζοπάνκηδες Slaves.

Ένα μήνα μετά, η μπάντα ξαναχτύπησε με το ολοκαίνουριο "Désolé", τραγούδι στο οποίο συνεργάστηκαν με την τραγουδίστρια Fatoumata Diawara από το Μάλι της Δυτικής Αφρικής.

Στο "Aries", που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, πέρα από τους καρτουνίστικους ήρωες του Damon Albarn, βρίσκουμε και τον Peter Hook αλλά και την Georgia

Τώρα, μας έδωσαν teaser για το 4ο μέρος της σειράς. Το "Season One, Episode Four" είναι καρπός της συνεργασίας τους με τον rapper Octavian και πολύ σύντομα θα το ακούσουμε ολόκληρο:

Ακούστε κι εδώ ένα ακόμα single των Gorillaz, το "How Far?", που έγινε διαθέσιμο πριν ένα μήνα και περιλαμβάνει συμμετοχές από τους Tony Allen (ο οποίος πέθανε πρόσφατα) και Skepta.

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top