news.team

Από τον Ιανουάριο δεν έχουν σταματήσει οι Gorillaz να δίνουν νέα επεισόδια στη βιντεοσειρά Song Machine. Στόχος της σειράς είναι να προσφέρουν στους fans μια ζωντανή βίντεο εμπειρία από όσα συμβαίνουν στα Kong Studios, όπου ηχογραφούν.

Η αρχή έγινε τον Φεβρουάριο με το "Momentary Bliss", τραγούδι που τους βρήκε να συνεργάζονται με τον ανερχόμενο -και πολυσυζητημένο, εσχάτως- Βρετανό ράπερ Slowthai, αλλά και με τους γκαραζοπάνκηδες Slaves.

Ένα μήνα μετά, η μπάντα ξαναχτύπησε με το ολοκαίνουριο "Désolé", τραγούδι στο οποίο συνεργάστηκαν με την τραγουδίστρια Fatoumata Diawara από το Μάλι της Δυτικής Αφρικής.

Στο "Aries", που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, πέρα από τους καρτουνίστικους ήρωες του Damon Albarn, βρίσκουμε και τον Peter Hook αλλά και την Georgia

Τώρα, μας έδωσαν teaser για το 4ο μέρος της σειράς. Το "Season One, Episode Four" είναι καρπός της συνεργασίας τους με τον rapper Octavian και πολύ σύντομα θα το ακούσουμε ολόκληρο:

Ακούστε κι εδώ ένα ακόμα single των Gorillaz, το "How Far?", που έγινε διαθέσιμο πριν ένα μήνα και περιλαμβάνει συμμετοχές από τους Tony Allen (ο οποίος πέθανε πρόσφατα) και Skepta.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured