Ακούστε το remix του Four Tet στο “Never Come Back” του Caribou

Από τη φωτογραφία συμπεραίνουμε ότι μέχρι και laptop αγοράζουν μαζί...

news.team
news.team

Ένα remix στο “Never Come Back” του Caribou έκανε ο Four Tet, κομμάτι που ακούσαμε στην πρώτη του μορφή στο άλμπουμ Suddenly

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι -σχεδόν κολλητοί- και ο Caribou επισημαίνει ότι Kieran Hebden πέρασε αρκετές ώρες ακούγοντας και αξιολογώντας το υλικό του.

Ακούστε το εδώ:

FEATURED TODAY

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Για όσους δε χόρτασαν με τον σωσία του Morrissey, θυμόμαστε 10 μουσικούς που πάτησαν το πόδι τους στο Springfield, για να μπλέξουν συχνά σε περιπέτειες που δεν περίμεναν.

Top