Το Primavera 2020 ακυρώνεται οριστικά κι εμείς γυρνάμε 10 χρόνια πριν (βίντεο)

Ένα βίντεο που είχαμε δημιουργήσει τότε από λήψεις κινητών.

news.team
news.team

Την πιο δύσκολη απόφαση των 20 ετών του φεστιβάλ, πήραν οι διοργανωτές του Primavera, αλλά ήταν κάτι που οι περισσότεροι ανέμεναν. Η 20στή επέτειος του φεστιβάλ θα λάμβανε χώρα στις αρχές Ιουνίου, αλλά τον Μάρτιο ανακοινώθηκε ότι θα αναβαλλόταν για το διάστημα 26-30 Αυγούστου.

Οι συνθήκες καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση ενός τέτοιου φεστιβάλ, αλλά δίνεται νέο ραντεβού για να εορταστεί η επέτειος ετεροχρονισμένα. Οι νέες ημερομηνίες είναι 2-6 Ιουνίου 2021 και όλα αυτά με πολλούς αστερίσκους που φυσικά δεν έχουν να κάνουν με τους διοργανωτές.

Κι αφού δεν θα έχουμε φέτος Primavera, ξεθάψαμε ένα βίντεο που είχαμε δημιουργήσει από το Primavera Sound Festival του 2010. 10 χρόνια πριν. Με πρώτη ύλη τα κινητά μας (σαφώς κατώτερης τεχνολογίας από τα σημερινά) και με ένα σουλούπωμα στο Corel Video Studio Pro, τότε.

Καλά να είμαστε, να εξελιχθούν όλα όπως πρέπει, για να μπορέσουμε να ζήσουμε ανάλογες συναυλιακές / φεστιβαλικές εμπειρίες το καλοκαίρι του 2021. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

Δείτε τους Yeah Yeah Yeahs να παίζουν το "Phenomena" από την απομόνωση λες και είναι στη σκηνή.

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares