Το Primavera 2020 ακυρώνεται οριστικά κι εμείς γυρνάμε 10 χρόνια πριν (βίντεο)

Ένα βίντεο που είχαμε δημιουργήσει τότε από λήψεις κινητών.

news.team
news.team

Την πιο δύσκολη απόφαση των 20 ετών του φεστιβάλ, πήραν οι διοργανωτές του Primavera, αλλά ήταν κάτι που οι περισσότεροι ανέμεναν. Η 20στή επέτειος του φεστιβάλ θα λάμβανε χώρα στις αρχές Ιουνίου, αλλά τον Μάρτιο ανακοινώθηκε ότι θα αναβαλλόταν για το διάστημα 26-30 Αυγούστου.

Οι συνθήκες καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση ενός τέτοιου φεστιβάλ, αλλά δίνεται νέο ραντεβού για να εορταστεί η επέτειος ετεροχρονισμένα. Οι νέες ημερομηνίες είναι 2-6 Ιουνίου 2021 και όλα αυτά με πολλούς αστερίσκους που φυσικά δεν έχουν να κάνουν με τους διοργανωτές.

Κι αφού δεν θα έχουμε φέτος Primavera, ξεθάψαμε ένα βίντεο που είχαμε δημιουργήσει από το Primavera Sound Festival του 2010. 10 χρόνια πριν. Με πρώτη ύλη τα κινητά μας (σαφώς κατώτερης τεχνολογίας από τα σημερινά) και με ένα σουλούπωμα στο Corel Video Studio Pro, τότε.

Καλά να είμαστε, να εξελιχθούν όλα όπως πρέπει, για να μπορέσουμε να ζήσουμε ανάλογες συναυλιακές / φεστιβαλικές εμπειρίες το καλοκαίρι του 2021. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top