Αν και έχουν περάσει 9 χρόνια μετά τη διάλυσή τους, ο Conor Oberst επαναφέρει δυναμικά τους Bright Eyes στο προσκήνιο, όπως έχουμε ήδη πει.

Για το indie στερέωμα των '00s, οι Bright Eyes του Conor Oberst υπήρξαν μπάντα αναφοράς, που κατάφερε μάλιστα να γνωρίσει και αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία, ιδίως με το άλμπουμ του 2005 I'm Wide Awake, It's Morning, το οποίο τους έστειλε στο #10 της πατρίδας Αμερικής και στο #23 της Βρετανίας.

Ωστόσο οι Bright Eyes διαλύθηκαν άτυπα το 2011 μετά τον δίσκο The People's Key (Η.Π.Α. #13, Βρετανία #46, Αυστραλία #55, Καναδάς #38), καθώς ο Oberst επικεντρώθηκε έκτοτε σε πιο προσωπικά εγχειρήματα.

Στα τέλη Μαρτίου, ο Oberst ανακοίνωσε μέσω Instagram το reunion του με τους Mike Mogis & Nathaniel Walcott και έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Persona Non Grata", το πρώτο δείγμα από τον δίσκο τους για λογαριασμό της Dead Oceans, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Χθες έκανε διαθέσιμο άλλο ένα νέο single από το άλμπουμ, με τίτλο "Forced Convalescence", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

{youtube}DkEd51g-p6c{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured