Κορονοϊός: προσωρινή παράλυση των ποδιών για τον Christopher Cross

Αναμένεται κάποια στιγμή να περπατήσει κανονικά, αλλά μας προτρέπει να δούμε σοβαρά το θέμα με τον ιό.

news.team
news.team
Από προσωρινή παράλυση των ποδιών και έντονη μυϊκή αδυναμία δήλωσε ότι πάσχει ο Christopher Cross.

Ο καλλιτέχνης, που σχεδόν 4 δεκαετίες πριν είχε κατακτήσει τα charts και τον (soft rock) κόσμο με το ομώνυμο ντεμπούτο του (με τεράστιες επιτυχίες, όπως το "Sailing" και το "Ride Like the Wind"), βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θέλησε να μας μιλήσει γι' αυτό και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, ώστε να προσέχει περισσότερο. "Είναι ίσως η χειρότερη ασθένεια που είχα", είπε για τον COVID-19, παρότι δεν ανέπτυξε αναπνευστικές επιπλοκές.

Αυτή τη στιγμή είναι στο στάδιο της ανάρρωσης, αλλά η ασθένεια του άφησε αυτά τα κουσούρια. Όπως τον διαβεβαίωσαν οι γιατροί του θα επανέλθει κάποια στιγμή, απλά δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα μπορεί να περπατήσει κανονικά και γενικότερα θα ανακτήσει την πλήρη λειτουργικότητά του.

Η πανδημία έτσι κι αλλιώς τον είχε αναγκάσει να ακυρώσει τα σχέδιά του, που ήταν ένα tour για τα 40ά γενέθλια από την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ, το οποίο θα ξεκινούσε τον Μάρτιο. Αυτό είναι το λιγότερο, πάντως. Το βασικό γι' αυτόν είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι η υπόθεση με τον ιό δεν είναι αστείο, απάτη ή θεωρία συνωμοσίας. «Σε όσους από εσάς δεν πιστεύετε ότι ο ιός COVID-19 είναι πραγματικός ή πιστεύετε ότι είναι φάρσα ή μέρος κάποιας συνωμοσίας, η συμβουλή μου προς εσάς είναι να καταλάβετε τώρα ότι πρόκειται για μια θανατηφόρα ασθένεια που εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά σε όλο τον κόσμο», έγραψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κυκλοφορήσουν ως επτάιντσο.

Ακούστε το "Something More" και πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της.

Δείτε το animation βίντεο για το κομμάτι "Remind U".

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top