news.team

Από προσωρινή παράλυση των ποδιών και έντονη μυϊκή αδυναμία δήλωσε ότι πάσχει ο Christopher Cross.

Ο καλλιτέχνης, που σχεδόν 4 δεκαετίες πριν είχε κατακτήσει τα charts και τον (soft rock) κόσμο με το ομώνυμο ντεμπούτο του (με τεράστιες επιτυχίες, όπως το "Sailing" και το "Ride Like the Wind"), βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θέλησε να μας μιλήσει γι' αυτό και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, ώστε να προσέχει περισσότερο. "Είναι ίσως η χειρότερη ασθένεια που είχα", είπε για τον COVID-19, παρότι δεν ανέπτυξε αναπνευστικές επιπλοκές.

Αυτή τη στιγμή είναι στο στάδιο της ανάρρωσης, αλλά η ασθένεια του άφησε αυτά τα κουσούρια. Όπως τον διαβεβαίωσαν οι γιατροί του θα επανέλθει κάποια στιγμή, απλά δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα μπορεί να περπατήσει κανονικά και γενικότερα θα ανακτήσει την πλήρη λειτουργικότητά του.

Η πανδημία έτσι κι αλλιώς τον είχε αναγκάσει να ακυρώσει τα σχέδιά του, που ήταν ένα tour για τα 40ά γενέθλια από την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ, το οποίο θα ξεκινούσε τον Μάρτιο. Αυτό είναι το λιγότερο, πάντως. Το βασικό γι' αυτόν είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι η υπόθεση με τον ιό δεν είναι αστείο, απάτη ή θεωρία συνωμοσίας. «Σε όσους από εσάς δεν πιστεύετε ότι ο ιός COVID-19 είναι πραγματικός ή πιστεύετε ότι είναι φάρσα ή μέρος κάποιας συνωμοσίας, η συμβουλή μου προς εσάς είναι να καταλάβετε τώρα ότι πρόκειται για μια θανατηφόρα ασθένεια που εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά σε όλο τον κόσμο», έγραψε.

{youtube}ur8ftRFb2Ac{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured