Ο Jared Leto, πάλι, τώρα πρόσφατα ανακάλυψε το τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδιστής των Thirty Seconds Τo Mars έλειπε ...στην έρημο!

news.team
news.team
Φαντάζει αδιανόητο σε αυτές τις μέρες που διανύουμε, στις οποίες όλοι σπεύδουμε να διαβάσουμε την κάθε μικρή και μεγάλη είδηση για την εξέλιξη της παγκόσμιας μάχης ενάντια στον κορωνοϊό, ότι κάποιος μπορεί να μην έχει ιδέα για όλα αυτά. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδιστής των Thirty Seconds Τo Mars, Jared Leto.

Κι όμως, είναι αλήθεια. Ο Jared Leto δεν είχε την παραμικρή ιδέα για ό,τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα να του πέσει λίγο ο ουρανός στο κεφάλι.

Όπως αποκάλυψε, εδώ και 12 μέρες είχε παρατήσει εντελώς τον πολιτισμό και είχε καταφύγει στην έρημο για να ...διαλογιστεί. Και όταν λέμε εντελώς, εννοούμε χωρίς κινητό, χωρίς ίντερνετ, χωρίς καμία επαφή.

«Απίστευτο, τουλάχιστον», σχολίασε μέσω του επίσημου Twitter, με την επιστροφή του στα ...εγκόσμια, «ελπίζω εσείς και οι δικοί σας να είστε καλά. Στέλνω θετική ενέργεια σε όλους. Μείνετε μέσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

Θα εμφανιστούν όμως στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top