Ο Jared Leto, πάλι, τώρα πρόσφατα ανακάλυψε το τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδιστής των Thirty Seconds Τo Mars έλειπε ...στην έρημο!

news.team
news.team
Φαντάζει αδιανόητο σε αυτές τις μέρες που διανύουμε, στις οποίες όλοι σπεύδουμε να διαβάσουμε την κάθε μικρή και μεγάλη είδηση για την εξέλιξη της παγκόσμιας μάχης ενάντια στον κορωνοϊό, ότι κάποιος μπορεί να μην έχει ιδέα για όλα αυτά. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδιστής των Thirty Seconds Τo Mars, Jared Leto.

Κι όμως, είναι αλήθεια. Ο Jared Leto δεν είχε την παραμικρή ιδέα για ό,τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα να του πέσει λίγο ο ουρανός στο κεφάλι.

Όπως αποκάλυψε, εδώ και 12 μέρες είχε παρατήσει εντελώς τον πολιτισμό και είχε καταφύγει στην έρημο για να ...διαλογιστεί. Και όταν λέμε εντελώς, εννοούμε χωρίς κινητό, χωρίς ίντερνετ, χωρίς καμία επαφή.

«Απίστευτο, τουλάχιστον», σχολίασε μέσω του επίσημου Twitter, με την επιστροφή του στα ...εγκόσμια, «ελπίζω εσείς και οι δικοί σας να είστε καλά. Στέλνω θετική ενέργεια σε όλους. Μείνετε μέσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλαίσιο διεξαγωγής πιλοτικών events που έχει βάλει μπρος η κυβέρνηση της Βρετανίας.

Η μουσικός έκανε το coming out της και αποκάλυψε πως επίσης έχει γίνει μητέρα, με ένα post της στα social media.

Sometimes I Might Be Introvert λέει η βρετανή ράπερ κι εμείς αναμένουμε να την ακούσουμε. Παίρνουμε προς το παρόν μια

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Για όσους δε χόρτασαν με τον σωσία του Morrissey, θυμόμαστε 10 μουσικούς που πάτησαν το πόδι τους στο Springfield, για να μπλέξουν συχνά σε περιπέτειες που δεν περίμεναν.

Top