news.team

φωτογραφία: Araya Diaz

Θέλοντας να αποτελέσει μια δυναμική νέα προσθήκη στο ήδη πλούσιο «μενού» των καλοκαιρινών μουσικών φεστιβάλ της χώρας μας, το Lalibela Beach Festival κάνει ποδαρικό φέρνοντας στην Ελλάδα τους Black Eyed Peas.

Το αμερικάνικο γκρουπ, που υπάρχει ανελλιπώς από το 1995, έχει συνδεθεί με μεγάλες δόξες κατά τα '00s, οι οποίες υπερβήκαν τα όρια του χιπ χοπ, χαρίζοντάς τους μια μεγάλη mainstream επιτυχία, η οποία μετριέται σε παγκόσμιες πωλήσεις της τάξης των 75.000.000 αντιτύπων.

Οι Black Eyed Peas θα είναι οι headliners της πρώτης από τις τρεις συνολικά μέρες του φεστιβάλ, θα παίξουν δηλαδή την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στην Ακτή Βουλιαγμένης. Θα τους πλαισιώσουν μάλιστα οι γνώριμες στο ελληνικό κοινό μορφές των Monophonics και του Max Τhe Sax, καθώς και δυναμικά DJ sets από τους Feder, Ofenbach και The Allergies.

Για τη δεύτερή του μέρα, το Σάββατο 4 Ιουλίου, το φεστιβάλ ανακοίνωσε ως headliners τους θρύλους της 1990s electronica Underworld, η διασύνδεση των οποίων με το soundtrack του Trainspotting έχει μείνει αξέχαστη. Πριν από αυτούς, θα δούμε στην Ακτή Βουλιαγμένης την LP της μεγάλης ραδιοφωνικής επιτυχίας "Lost On You", αλλά και την πολυσυζητημένη μέσα στο 2019 Little Simz, στην πρώτη της εμφάνιση στη χώρα μας. Θα παίξει επίσης ο The Avener.

Για την τρίτη μέρα του φεστιβάλ, την Κυριακή 5 Ιουλίου θα πληροφορηθούμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η προπώληση για το Lalibela Beach Festival ξεκινά σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου μέσω του Viva.gr (πατήστε εδώ) και αφορά τα περιορισμένου αριθμού Nice To Meet You εισιτήρια (μονήμερα), τα οποία διατίθενται στην προσφορά των 38 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους, θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες φάσεις της προπώλησης.

{youtube}ZaI2IlHwmgQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured