Ο Josh Homme παίρνει στο αμάξι του μια μυστηριώδη hitchhiker

Δείτε το "If You Run", μια νέα προσθήκη στα περίφημα Desert Sessions

news.team
news.team
Δεν υπάρχει βέβαια οπαδός των Kyuss και Queens Of The Stone Age που να μη γνωρίζει για τα Desert Sessions, τη μουσική δηλαδή σειρά την οποία επιμελείται ο «αρχηγός» Josh Homme ήδη από το 1997.

Καθώς πάνε πια σχεδόν 3 χρόνια από την τελευταία δουλειά των Queens Of The Stone Age, τα ανακινημένα εσχάτως Desert Sessions έχουν τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή. Πόσο μάλλον τώρα, που ο Josh Homme δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο, ιντριγκαδόρικο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "If You Run".

Όπως λοιπόν μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, ο σκηνοθέτης Rio Hackford απεικόνισε τον Josh Homme να διασχίζει το εθνικό πάρκο του Joshua Tree στην Καλιφόρνια, παραλαμβάνοντας μια μυστηριώδη hitchhiker -την οποία ενσαρκώνει η Αμερικανίδα τραγουδοποιός Grace Libby, συμμετέχοντας βέβαια και στα φωνητικά.

Το "If You Run" βρίσκεται στη νέα Desert Sessions συλλογή Desert Sessions vols. 11 + 12 a.k.a. Arrivederci Despair And Tightwads & Nitwits & Critics & Heels.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύστερα από το πρόσφατο ατύχημα που είχε στην κηπουρική, αλλά τώρα νιώθει πολύ καλύτερα -"Sheer Heart Attack"όνομα

Η "phygital edition" του διεθνούς συνεδρίου για τη μουσική θα γίνει από 16-21 Ιουνίου.

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares