Το νέο τραγούδι της Grimes, γράφτηκε το βράδυ που πέθανε ο Lil Peep

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Delete Forever"

news.team
news.team
«Το έγραψα το βράδυ εκείνο που πέθανε o Lil Peep, καθώς στις γενικές του γραμμές έχει να κάνει με την επιδημία με τα οπιοειδή. Πίσω στα 18 είχα κι εγώ κάποιες άσχημες εμπειρίες, έχασα μάλιστα έναν φίλο από επιπλοκές που σχετίζονταν με εθισμό στα οπιοειδή».

Αυτά δήλωσε η Grimes στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Beats 1 της Apple Music για το νέο της τραγούδι "Delete Forever", μιλώντας στην εκπομπή του Zane Lowe. Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό η ίδια η Grimes, μαζί με τους Mac Boucher & Neil Hansen.

Το "Delete Forever" προλογίζει το νέο άλμπουμ Miss Anthropocene, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την 4AD στις 21 Φεβρουαρίου 2020. Στη δισκογραφία της 30άχρονης Καναδής θα διαδεχθεί το Art Angels του 2015 (Καναδάς #16, Η.Π.Α. #36, Βρετανία #31, Αυστραλία #30, Ιαπωνία #114, Ελλάδα #52). Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε τότε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Άρης Καζακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

Εξελίξεις έχουμε και σε αυτό τον τομέα, με ετοιμασίες για άμεση λειτουργία του οργανισμού.

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες απουσίας, έρχεται νέο άλμπουμ.

FEATURED TODAY

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος νιώθει νοσταλγία για ζεστά καλοκαίρια, μακριά από τις μεγαλουπόλεις. Γι' αυτό και κατεβάζει από το ράφι δύο ...

Top
0
Shares