Το νέο τραγούδι της Grimes, γράφτηκε το βράδυ που πέθανε ο Lil Peep

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Delete Forever"

news.team
news.team
«Το έγραψα το βράδυ εκείνο που πέθανε o Lil Peep, καθώς στις γενικές του γραμμές έχει να κάνει με την επιδημία με τα οπιοειδή. Πίσω στα 18 είχα κι εγώ κάποιες άσχημες εμπειρίες, έχασα μάλιστα έναν φίλο από επιπλοκές που σχετίζονταν με εθισμό στα οπιοειδή».

Αυτά δήλωσε η Grimes στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Beats 1 της Apple Music για το νέο της τραγούδι "Delete Forever", μιλώντας στην εκπομπή του Zane Lowe. Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό η ίδια η Grimes, μαζί με τους Mac Boucher & Neil Hansen.

Το "Delete Forever" προλογίζει το νέο άλμπουμ Miss Anthropocene, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την 4AD στις 21 Φεβρουαρίου 2020. Στη δισκογραφία της 30άχρονης Καναδής θα διαδεχθεί το Art Angels του 2015 (Καναδάς #16, Η.Π.Α. #36, Βρετανία #31, Αυστραλία #30, Ιαπωνία #114, Ελλάδα #52). Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε τότε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Άρης Καζακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top