Παρά την ενεργητικότητα που έχει επιδείξει τους τελευταίους μήνες ο Ozzy Osbourne προετοιμάζοντας τη δισκογραφική του επιστροφή 10 χρόνια μετά το άλμπουμ Scream του 2010 (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #12, Αυστραλία #11, Γαλλία #49, Καναδάς #4, Γερμανία #7, Ιαπωνία #11, Ελλάδα #1), τα νέα για την υγεία του δεν είναι τελικά καθόλου καλά.

Κι ενώ διάφορες μέχρι τώρα φήμες δεν είχαν βγει αληθινές, ήταν ο ίδιος που αποκάλυψε στην αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America ότι διαγνώστηκε με τη Νόσο του Πάρκινσον τον Φεβρουάριο του 2019, στις εξετάσεις που έκανε μετά από μια άσχημη πτώση που υπέστη τότε.

Όπως εξήγησε, μέχρι στιγμής είχε προσπαθήσει να κρατήσει μυστική την κατάστασή του, πλέον, όμως, θεωρεί ότι πρέπει να φανεί ειλικρινής απέναντι στους fans του. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η σύζυγός του Sharon Osbourne «η διάγνωση αυτή δεν ισοδυναμεί και με θανατική καταδίκη». Αποκάλυψε επίσης ότι έχει ήδη κλείσει ραντεβού με έναν επιφανή Ελβετό ειδικό για τον Απρίλιο, ώστε να δει τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης αυτής που διαθέτει επί του παρόντος η ιατρική επιστήμη: «θα πάμε με τη Sharon οπουδήποτε μπορούμε να πάρουμε απαντήσεις», διευκρίνισε ο Ozzy, επιβεβαιώνοντας ότι σκοπεύει να ξαναβρεθεί τον Οκτώβρη στον δρόμο για μια νέα περιοδεία.

Το νέο του άλμπουμ θα λέγεται Ordinary Man και θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου από την Epic.

{youtube}XViiUHHzYRw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured