φωτογραφία: Denee Petracek

Στη δεκαετία που μόλις τέλειωσε, ο Ty Segall αναδείχθηκε σε όνομα αναφοράς για το alternative στερέωμα, αλλά και ως φιγούρα δισκογραφικά ακαταπόνητη, που βρέθηκε πίσω από κάμποσα άλμπουμ, με διάφορα ονόματα. Τελευταίο ανάμεσά τους το Pig Man Lives Volume I (Νοέμβριος 2019), όπου συγκεντρώθηκαν αδημοσίευτα demos από την περίοδο 2007-2017.

Αν και ορισμένοι βρήκαν ότι κάπου κούρασε η όλη υπερπαραγωγή, ο Segall μπαίνει στο 2020 επιμένοντας στα δεδομένα αυτά. Ανακοίνωσε λοιπόν την ίδρυση μιας νέας μπάντας ονόματι Wasted Shirt, την οποία κι έστησε μαζί με τον Brian Chippendale των Lightning Bolt. Και δίνει τώρα στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα γραφής τους, ένα τραγούδι με τίτλο "Double Τhe Dream": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα κι ένα επίσημο βιντεοκλίπ, φτιαγμένο με stop-motion τεχνική από τον Somer Stampley.

Το "Double Τhe Dream" προλογίζει το πρώτο άλμπουμ του διδύμου Fungus II, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου από τη Famous Class. Απ' ό,τι μαθαίνουμε, δε, είναι ένας δίσκος που σκοπεύει σε «εκρήξεις ευφορίας, από την αρχή ως το τέλος του».

{youtube}H-Ek1alZh8Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured