Ένα φιλμάκι μικρού μήκους από τον Michael Kiwanuka

Δείτε τον να παίζει live 4 τραγούδια από το συζητημένο του περσινό άλμπουμ, στο Mildmay Club του Λονδίνου

news.team
news.team

O Michael Kiwanuka ευτύχησε να έχει αποδοχή από το ευρύτερο κοινό ήδη από την εμφάνισή του το 2012, φτάνοντας ακόμα και στο καχύποπτο με καινούρια πράγματα ελληνικό ραδιόφωνο χάρη στο "Love & Hate" του 2016.

Το 2019, όμως, πέτυχε να γίνει ένα από τα μουσικά πρόσωπα της χρονιάς ακόμα και για όσους δυσπιστούσαν ως τότε, χάρη στο 3ο του άλμπουμ Kiwanuka (Βρετανία #2, Η.Π.Α. #142, Αυστραλία #39, Γαλλία #31, Καναδάς #73, Γερμανία #23) -πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας η Τάνια Σκραπαλιώρη.

Τώρα, το σχετικό promo ...λοξοδρομεί από τα συνηθισμένα, καθώς δίδεται στη δημοσιότητα ένα φιλμάκι μικρού μήκους σκηνοθετημένο από τον Huse Monfaradi, το οποίο βρίσκει τον Kiwanuka να παίζει live στο Mildmay Club του Λονδίνου: κρατάει γύρω στα 24 λεπτά και μπορείτε να το δείτε ολόκληρο στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Τα τραγούδια που ακούγονται είναι τα "Hero", "Piano Joint", "Light" και "You Ain’t The Problem".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top