Tόσο το βιβλίο του Nick Hornby (1995), όσο και η κινηματογραφική του μεταφορά από τον Stephen Frears (2000) -με τον John Cusack στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rob Gordon- έχουν κάνει το High Fidelity κάτι σαν απαραίτητο «σταθμό» για όποιον παλιότερο ή νεότερο έχει πάθος με τη μουσική και το βινύλιο.

Με τη γοητεία αυτή να φτάνει ως τις μέρες μας, το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανακοίνωσε το 2018 ότι θα κάνει το High Fidelity τηλεοπτική σειρά.

Το πρώτο επίσημο trailer έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα και, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, περιέχει εκπλήξεις: η κεντρική φιγούρα εξακολουθεί να λέγεται Rob, όμως -στο πνεύμα της δικής μας εποχής- θα είναι πλέον γυναίκα. Και την παίζει η 31άχρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Zoë Kravitz, η κόρη δηλαδή που απόκτησε ο Lenny Kravitz από τον πρόσκαιρο γάμο του με την (επίσης ηθοποιό) Lisa Bonet.

Το trailer συζητιέται ήδη αρκετά στα social media (ήδη οι μουσικόφιλοι πρόσεξαν μάλιστα τις αναφορές στη Mitski και στον Tyler The Creator), οπότε ο πρώτος στόχος έχει μάλλον επιτευχθεί. Το σίριαλ θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 14 Φεβρουαρίου (ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή) στο συνδρομητικό κανάλι Hulu και θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια.

{youtube}WpDx9msKh_Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured