Ο κωμικός Brian Posehn σε μια ...παππουδομέταλ(!) διασκευή στους A-Ha

Ακούστε τη μεταμόρφωση της 1980s επιτυχίας "Take On Me"

news.team
news.team
Στα 53 του σήμερα, ο Brian Posehn από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια είναι ένας από τους αγαπητούς κωμικούς ηθοποιούς της Αμερικής, έχει δε γίνει και ευρύτερα γνωστός χάρη στο επιτυχημένο διεθνώς τηλεοπτικό σίριαλ, όπου παίζει τον γεωλόγο Bert Kibbler.

Κατά καιρούς, ωστόσο, ο Posehn μπαίνει και στη δισκογραφία, αν και έχει να το κάνει περίπου 6 χρόνια, από το άλμπουμ του 2013 The Fartist. Τώρα, όμως, επιστρέφει δυναμικά, κηρύσσοντας το ...παππουδομέταλ! Μάλιστα, Grandpa Metal λέγεται ο νέος δίσκος που ανακοίνωσε. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, έδωσε στη δημοσιότητα μια διασκευή στο "Take On Me" των A-Ha: μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To ορίτζιναλ "Take On Me" εμφανίστηκε το 1984 σε παραγωγή Tony Mansfield, χωρίς να κάνει εντύπωση. Όμως οι A-Ha το επανηχογράφησαν το 1985 με παραγωγό τον Alan Tarney, σε μια εκδοχή που τους απέφερε μια τεράστια επιτυχία (Νορβηγία #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #1, Δυτική Γερμανία #1).

«Ήταν ένα από τα μεγάλα μου όνειρα αυτό το εγχείρημα», δήλωσε ο Brian Posehn για το νέο άλμπουμ, «γι' αυτό και πήρε 6 χρόνια να υλοποιηθεί, ήθελα τα πάντα να είναι τέλεια». Το Grandpa Metal κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου 2020 από τη Megaforce. Έχει δε μια πλειάδα διάσημων καλεσμένων, όλους βέβαια από τον hard & heavy χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top