Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο της Kendra Malia των White Ring

Τέλος στα 37, λίγες μόλις μέρες αφότου είδαμε το σχήμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα

news.team
news.team
Σοκ προκαλούν τα νέα για τον ξαφνικό θάνατο της Kendra Malia, τραγουδίστριας και συνιδρύτριας των White Ring.

Το αμερικάνικο σχήμα πέτυχε να γίνει ισχυρό σημείο αναφοράς στη witch house τάση των αρχών της τρέχουσας δεκαετίας χάρη στο ΕΡ Black Earth That Made Me (2011), ενώ πέρυσι κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του Gate Of Grief. Η σχετική μάλιστα περιοδεία έφερε τους White Ring για πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν λίγες ημέρες -δίνοντάς μας την ευκαιρία να μιλήσουμε με το έτερον δημιουργικό ήμισυ της Kendra Malia, τον Bryan Kurkimilis (δείτε εδώ).

Οι White Ring έπαιξαν στη Death Disco στις 26 Οκτωβρίου, κλείνοντας στην Αθήνα την παγκόσμια περιοδεία τους για το Gate Of Grief. Ωστόσο η Malia δεν είχε ακολουθήσει το γκρουπ στην Ελλάδα, το οποίο εμφανίστηκε με τη Adina Viarengo στα φωνητικά. Και τώρα μαθαίνουμε από το BrooklynVegan ότι, λίγο αργότερα (31 Οκτωβρίου), η Malia βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Επίσημη αιτία θανάτου, δεν έχει ακόμα δοθεί στη δημοσιότητα, ούτε είναι σαφές αυτήν τη στιγμή αν οι White Ring θα συνεχίσουν ή διαλύονται. Η Kendra Malia ήταν -μόλις- 37 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares