Πρώτα με τους Screaming Trees -οι οποίοι διακρίθηκαν στα χρυσά εναλλακτικά χρόνια των 1990s, όταν το grunge κύμα οδήγησε πολλά underground γκρουπ στην αναγνώριση- ύστερα σόλο ή με διάφορες συνεργασίες, ο Mark Lanegan αναδείχθηκε σε έναν από τους πλέον αγαπημένους τραγουδιστές στο alternative στερέωμα. 

Αν και μόλις πέρυσι έβγαλε νέο άλμπουμ (το With Animals, σε συνεργασία με τον Duke Garwood), ο Lanegan δίνει και πάλι το δισκογραφικό παρών φέτος. Και τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, δημοσιεύεται ένα ακόμα νέο τραγούδι ονόματι "Night Flight To Kabul": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό o Dean Karr.  

Το "Night Flight To Kabul" προλογίζει το νέο άλμπουμ Somebody's Knocking, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Heavenly Recordings στις 18 Οκτωβρίου. 

Ο Lanegan θα το υποστηρίξει βέβαια και συναυλιακά, πράγμα που θα τον ξαναφέρει στην Ελλάδα για 2 μάλιστα συναυλίες: την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου θα παίξει στο Principal της Θεσσαλονίκης, ενώ το Σάββατο 30 του Νοέμβρη θα εμφανιστεί στην Αθήνα, στο Gagarin. Εισιτήρια προπωλούνται μέσω www.viva.gr.

{youtube}MAvWG8aqK0M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured