news.team

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το 2018 ο Thom Yorke φτιάχνοντας το soundtrack για το remake του Suspiria από τον Luca Guadagnino (Βρετανία #13, Η.Π.Α. #79, Αυστραλία #65, Γαλλία #109, Γερμανία #55) και τις έτσι-κι-έτσι εντυπώσεις που άφησε σε πολλούς (στον Άγγελο Κλειτσίκα πάντως άρεσε, θυμηθείτε την κριτική του πατώντας εδώ), η ανάθεση δείχνει να έβαλε τον frontman των Radiohead σε δημιουργική τροχιά.

Τέλη Ιουνίου, έτσι, είδαμε εκ μέρους του Yorke ένα νέο σόλο άλμπουμ ονόματι Anima (Βρετανία #5, Η.Π.Α. #59, Αυστραλία #23, Γαλλία #33, Καναδάς #58, Γερμανία #21, Ιαπωνία #14), ενώ αρχές Αυγούστου εμφανίστηκε και ένα συνοδευτικό ΕΡ με τίτλο Not Τhe News Rmx. Και τώρα, έχουμε κάτι ολότελα νέο, άσχετο με τις δουλειές αυτές: ένα φρέσκο τραγούδι με τίτλο "Daily Battles", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

To "Daily Battles" γράφτηκε για το soundtrack της ταινίας Motherless Brooklyn, φαίνεται μάλιστα να το ζήτησε από τον frontman των Radiohead ο ίδιος ο Edward Norton, ο οποίος και σκηνοθετεί το φιλμ. O Yorke συνεργάστηκε μάλιστα με τον Flea των Red Hot Chili Peppers για την ηχογράφησή του. Το κομμάτι θα εμφανιστεί  σε 7ιντσο single βινυλίου, στις 4 Οκτωβρίου, ενώ το ολοκληρωμένο soundtrack (έργο διαφόρων καλλιτεχνών) θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου, όταν θα βγει και η ταινία στα σινεμά.

{youtube}gFjep-baGuU{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured