news.team

Μπορεί να έκανε ένα διάλειμμα διασκευάζοντας το "Season Of The Witch" του Donovan για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας του André Øvredal Scary Stories To Tell In The Dark, όμως η Lana Del Rey έχει και τον δικό της νέο δίσκο στα σκαριά. 

Επιστρέφει λοιπόν στο σχετικό promo, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι: το λένε "Looking For America" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το τραγούδι είναι ένα κάλεσμα εύρεσης μιας νέας, πιο ειρηνικής Αμερικής, στον απόηχο των πρόσφατων ένοπλων επιθέσεων που και πάλι κόστισαν κάμποσες ζωές σε Καλιφόρνια, Τέξας και Οχάιο, θέτοντας επιτακτικά στο προσκήνιο το ακανθώδες πρόβλημα της οπλοκατοχής. «Γνωρίζω ότι δεν είμαι πολιτικός», επισημαίνει η Del Rey, «όμως έχω άποψη».

Το "Looking For America" προλογίζει το νέο άλμπουμ Norman Fucking Rockwell, το οποίο κυκλοφορεί από την Polydor την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Στη δισκογραφία της Del Rey θα διαδεχθεί το υπερ-επιτυχημένο Lust For Life του 2017 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #1, Γερμανία #8, Ελλάδα #5), για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ.

 

{youtube}em1pHFTvK1s{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured