Αν και δεν ήταν πάντα τόσο ορατό όταν ξεκίνησε τη δισκογραφική της καριέρα, η Ariana Grande εξελίχθηκε σε ένα ποπ ίνδαλμα του σύγχρονου mainstream που αρέσει ακόμα και σε μερίδα του πιο εναλλακτικού κοινού: δείτε π.χ. τι έγραψε στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας για το φετινό της άλμπουμ Thank U, Next (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #1, Γερμανία #3, Ιαπωνία #12), πατώντας εδώ.

Παρά την τόσο πρόσφατη κυκλοφορία, αλλά και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εν μέσω μιας μεγάλης περιοδείας, η 25άχρονη Αμερικανίδα ρίχνει τώρα στη δημοσιότητα μια ολοκαίνουρια συνεργασία με τους Social House, ονόματι "Boyfriend": μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Σε αυτό, η σκηνοθέτιδα Hannah Lux Davis απεικονίζει την Ariana Grande να ζηλεύει το αντικείμενο του πόθου της, με αποτέλεσμα να σκέφτεται να μαλλιοτραβήξει την άλλη (μεταξύ άλλων).

To "Boyfriend" ακούγεται πολύ και στην Ελλάδα, όντας στο νούμερο #4 των YouTube τάσεων αυτήν την εβδομάδα, ενώ έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής και στη live εκδοχή του, κατά την εμφάνιση της Ariana Grande στο φετινό Lollapalooza. Δεν έγινε ωστόσο σαφές αν πρόκειται για μεμονωμένο single (βγήκε από τη Republic) ή αν έχουμε εδώ τον προάγγελο κάποιου επερχόμενου δίσκου. 

{youtube}9SRxBTtspYM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured