Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξεκινήσει η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία των Florence + The Machine στο Ηρώδειο (Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου), σήμερα το πρωί, και μέσα σε 1 μόλις ώρα το event βγήκε sold-out, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από τη διοργάνωση. Επιβεβαιώνοντας το πόσο αναμενόμενη είναι η συναυλία αυτή για το ελληνικό κοινό. Πολλοί έσπευσαν να παραπονεθούν λέγοντας ότι έμειναν πολύ μεγάλο διάστημα στην αναμονή, ωστόσο η διοργάνωση ανταποκρίθηκε άμεσα ανακοινώνοντας ότι θα γίνει και 2η συναυλία, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Η νέα προπώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 11 το πρωί και θα υπάρξει όριο αγοράς 2 εισιτηρίων ανά άτομο. Από κάθε πουλημένο εισιτήριο, 1 ευρώ θα διατεθεί στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα προς ενίσχυση του έργου τους, σύμφωνα με επιθυμία των ίδιων των Florence + The Machine. Η προπώληση θα γίνει τηλεφωνικά (11876) και online (www.viva.gr), με τις τιμές να κυμαίνονται από 55 ευρώ (άνω διάζωμα) ως 170 (θέσεις VIP στο κάτω διάζωμα) -τα ενδιάμεσα εισιτήρια κυμαίνονται στα 62, 70, 90 και 120 ευρώ. Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για είσοδο ΑμεΑ στη συναυλία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπως και ειδικό εισιτήριο στα 35 ευρώ. Την ίδια τιμή θα καταβάλλουν και οι συνοδοί ΑμεΑ.

Το γκρουπ έρχεται στην Αθήνα στα πλαίσια της περιοδείας για το άλμπουμ High As Hope, που τα πήγε καλά εμπορικά και στη χώρα μας (Βρετανία #2, Η.Π.Α. #2, Αυστραλία #2, Γαλλία #19, Καναδάς #2, Γερμανία #5, Ελλάδα #17). Πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτό ο Ανδρέας Κύρκος. «Η αρχαία Ελληνική τέχνη και η μυθολογία έπαιζαν πάντα ένα τεράστιο ρόλο στη δουλειά μου, και έτσι δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο μέρος για το τελευταίο σόου αυτής της περιοδείας», δήλωσε σχετικά η Florence Welch. 

Σχηματισμένοι στο Λονδίνο το 2007 με κεντρική φιγούρα την τραγουδίστρια Florence Welch, οι Florence + The Machine έγιναν μία από τις νέες μεγάλες δυνάμεις του indie χώρου όταν κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους Lungs (2009). 

Το άλμπουμ πήρε καλές κριτικές και βρέθηκε στο νούμερο 1 της Βρετανίας, κάνοντας αίσθηση και σε άλλες βασικές μουσικές αγορές του πλανήτη: #14 στις Η.Π.Α., #3 στην Αυστραλία, #117 στη Γαλλία, #20 στον Καναδά, #41 στη Γερμανία, αλλά και #16 στη χώρα μας, πράγμα που βοήθησε ώστε να δούμε live τους Florence + The Machine στην Αθήνα τότε που συνέβαιναν, σε μια εμφάνιση στα πλαίσια του Synch Festival 2009 που άλλοι έκριναν ως αξέχαστη και άλλοι ως αμήχανη. Πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε τι είχε γράψει ο ανταποκριτής μας Διονύσης Κοτταρίδης.

Καθώς στα μετέπειτα βήματά τους οι Florence + The Machine ακολούθησαν πιο mainstream οδούς, χάνοντας έτσι μέρος από το εναλλακτικό κοινό που τους στήριξε στην αρχή, το Lungs παραμένει κομβικής σημασίας άλμπουμ για το τελευταίο. Χαράς ευαγγέλια λοιπόν τώρα που ανακοινώνεται η επετειακή του επανέκδοση, με το λονδρέζικο γκρουπ να γιορτάζει δεόντως τα 10 χρόνια του. 

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δίνοντας τώρα στη δημοσιότητα 2 άγνωστα τραγούδια από τα sessions που έδωσαν το Lungs, τα οποία ως τώρα βρίσκονταν στα συρτάρια της μπάντας: πρόκειται για τα "Donkey Kosh" και "My Best Dress", τα οποία μπορείτε να ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους. 

{youtube}qbIOk1DZdUQ{/youtube}

Και τα 2 κομμάτια προλογίζουν το επετειακό box set του Lungs, το οποίο θα εμφανιστεί στα δισκοπωλεία στις 16 Αυγούστου, «εξοπλισμένο» με bonus tracks και με άγνωστο artwork. 

{youtube}uN_PlA1yGVc{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured