Ένα ακόμα ηχηρό διεθνές όνομα καταφτάνει φέτος στη Θεσσαλονίκη, για να λάβει μέρος στο Street Mode Festival 2019, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί 27, 28 & 29 Σεπτεμβρίου, στο Λιμάνι (προβλήτα 2, αποθήκη 8). 

Ο λόγος για τους επιβλητικούς deathpunks Turbonegro από τη Νορβηγία, οι οποίοι παρά τις δύο διαλύσεις τους στο παρελθόν είναι και πάλι ενεργοί από το 2011, με τον τελευταίο τους δίσκο RockNRoll Machine να εντοπίζεται στο 2018 (Νορβηγία #25). 

To φεστιβάλ τους προλογίζει όπως ακριβώς πρέπει στο σχετικό δελτίο Τύπου μιλώντας π.χ. για «τη ντροπή της Νορβηγίας» και για «τον μεγαλύτερο εχθρό του καθωσπρεπισμού» και προειδοποιώντας ότι στο live της Θεσσαλονίκης «Politically Correct συμπεριφορές δεν θα γίνουν αποδεκτές!»

Οι Turbonegro προσθέτονται σε ένα ήδη εντυπωσιακό line-up, το οποίο έχει τόσο παλιά, εγνωσμένης αξίας ονόματα (Gang Of Four, Fuzztones κτλ.), δίπλα σε δυναμικές νέες παρουσίες (Algiers, Somali Yacht Club), αγαπημένες μπάντες στο ελληνικό κοινό τύπου Ska-P, αλλά και την κολεκτίβα των Pussy Riot στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα. 

Αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις μέσα στο καλοκαίρι, ενώ εισιτήρια ήδη προπωλούνται σε early bird τιμές (δείτε εδώ), τόσο μονοήμερα, όσο και τριήμερα. 

{youtube}G_sW66eKTBo{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured