Μεγάλες και δίκαιες οι δόξες που απολαμβάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αυτές τις μέρες, ο οποίος έγραψε μία ακόμα χρυσή σελίδα για το εγχώριο μπάσκετ, κερδίζοντας τον τίτλο του MVP στο NBA. Αναγνωρίστηκε δηλαδή ως ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο για το άθλημα πρωτάθλημα του κόσμου -των Η.Π.Α., όπου αγωνίζεται για τους Μιλγουόκι Μπακς. 

Κάποιοι Αμερικανοί ράπερς, όμως, είχαν ήδη πιστέψει ότι ο 24χρονος αθλητής που μεγάλωσε στα Σεπόλια και ξεκίνησε να παίζει με τη φανέλα του Φιλαθλητικού είχε τον τίτλο του MVP στο τσεπάκι. Και δεν μιλάμε για τίποτα άσημους ράπερς, αλλά για τον Freddie Gibbs και τον Madlib, οι οποίοι πήραν μαζί και τον Anderson .Paak και ηχογράφησαν το ολοκαίνουριο τραγούδι "Giannis", προς τιμήν του Αντετοκούνμπο: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Giannis" προλογίζει τον νέο, συνεργατικό δίσκο των Freddie Gibbs & Madlib Bandana, ο οποίος κυκλοφορεί μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου από την Keep Cool, σε διεθνή διανομή RCA. Οι δυο τους είχαν βγάλει θυμίζουμε και το Piñata πίσω στο 2014 (Η.Π.Α. #39, Βρετανία #142), έναν εξαιρετικό δίσκο, από τους καλύτερους για το χιπ χοπ της τρέχουσας δεκαετίας: πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψε τότε γι' αυτόν στις σελίδες μας ο Τάσος Μαγιόπουλος.

{youtube}xo8Ls80pi0w{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured