news.team

Όπως πολλοί προέβλεπαν, δεν ήταν δυνατόν να έχει ανακοινώσει δισκογραφική επιστροφή ο Noel Gallagher με τους High Flying Birds του (έστω και με ΕΡ) και να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια ο Liam Gallagher.

Η κόντρα των δύο αδερφών που έχουν πάντα πίσω τους τον θρύλο των Oasis συνεχίζεται ακάθεκτη και, καθώς φαίνεται, επηρεάζει και τις δισκογραφικές τους κινήσεις, με τον Liam Gallagher να σπεύδει τις τελευταίες μέρες να δώσει στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Shockwave".

Το σχετικό promo συνεχίζεται τώρα με το λανσάρισμα ενός επίσημου βιντεοκλίπ για το "Shockwave": το σκηνοθέτησε ο Francois Rousselet και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Shockwave" προλογίζει το νέο άλμπουμ Why Me? Why Not, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου από τη Warner Bros., σε παραγωγή του «πολύ» Greg Kurstin. Στη δισκογραφία του Liam Gallagher θα διαδεχθεί το As You Were του 2017, το οποίο τον πήγε στο #1 της Βρετανίας και στο #30 των Η.Π.Α. Μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ

Κατά τα λοιπά, ο Liam Gallagher δίνει αυτές τις μέρες συνεντεύξεις στον βρετανικό Τύπο στις οποίες αυτοπροτείνεται ως η «εναλλακτική λύση» στο αδιέξοδο ηγεσίας των Συντηρητικών μετά την παραίτηση της Τερέζα Μέι. Πιστεύει (όπως λέει) ότι, ως Πρωθυπουργός, θα ήταν ικανός να ενώσει τη διαιρεμένη κοινή γνώμη στο Νησί. 

{youtube}gBAhgZZNR7E{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured