Εδώ και καιρό κάθονται οι φίλοι του Bob Dylan σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με το νέο ντοκιμαντέρ το οποίο ετοιμάζει ο σπουδαίος σκηνοθέτης Martin Scorseze. 

Τώρα, λοιπόν, είμαστε και επισήμως στην τελική ευθεία για την προβολή του Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story. Και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer. 

Το φιλμ έχει ήδη περιγραφεί ως «λίγο ντοκιμαντέρ, λίγο συναυλία, λίγο όνειρο σαν κι εκείνα του πυρετού» και θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Netflix την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Αντικείμενο του Scorseze είναι η περιοδεία του Bob Dylan το διάστημα 1975-1976, όταν βρέθηκε επί σκηνής με καλλιτέχνες σαν την Joan Baez, τον Mick Ronson και τον T-Bone Burnett με στόχο να παίξει σε μικρότερα clubs και σε πιο αραιοκατοικημένες περιοχές, εν αντιθέσει με ό,τι συνηθιζόταν τότε για τα μεγάλα ονόματα του rock.

Μαζί μάλιστα με το ντοκιμαντέρ -κρατηθείτε- έρχεται στα δισκοπωλεία και ένα box set με ...14(!!) CD, υπό τον τίτλο The Rolling Thunder Revue: The 1975 Live Recordings.

{youtube}EbE8_KSP8d8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured