news.team

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πλέον για την προβολή του Rocketman, της ταινίας του Dexter Fletcher για τον Elton John: η επίσημη πρεμιέρα έγινε ήδη στο Φεστιβάλ των Καννών και σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου βγαίνει στα βρετανικά σινεμά -στις Η.Π.Α., αλλά και στη χώρα μας, θα φτάσει την επόμενη εβδομάδα.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου αναμένεται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία και το επίσημο soundtrack (από τη Virgin-EMI), στο οποίο τις παλιές επιτυχίες του Elton John αναλαμβάνει να τραγουδήσει ο Taron Egerton, ο 29χρονος Βρετανός ηθοποιός που ανέλαβε να τον ενσαρκώσει.

Υπάρχει ωστόσο και μία έκπληξη, η οποία δίνεται τώρα στη δημοσιότητα, ως promo για το soundtrack: ένα ολοκαίνουριο τραγούδι γραμμένο από τον Elton John σε στίχους Bernie Taupin, ονόματι "(Ί'm Gonna) Love Me Again".

Όπως δε μπορείτε να διαπιστώσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, το τραγουδούν ντουέτο ο Elton John με τον Taron Egerton.

«Για μένα, ήταν πολύ σημαντικό ο Taron να μην παίξει απλά, αλλά να τραγουδήσει κιόλας τη μουσική μου», δήλωσε ο σερ Έλτον, «όμως δεν ήθελα να τον παρακολουθώ από τις σκιές, γι' αυτό και τον άφησα με τον παραγωγό Giles Martin, να δουλέψει όπως εκείνος νόμιζε καλύτερο. Είμαι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα».

{youtube}3Lg9ggqsfmg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured