news.team

Είναι γνωστό πως η Madonna δουλεύει μέχρι λεπτομέρειας για ό,τι κάνει -ασχέτως αποτελέσματος- και το νέο της τραγούδι "Future", δεν αποτελεί εξαίρεση.

Με παραγωγή από τον Diplo, με 5 συνολικά συνθέτες και στιχουργούς (η Madonna ανάμεσά τους, μάλιστα) και με τον Quavo των δημοφιλέστατων Migos καλεσμένο στα φωνητικά, δείχνει όντως να κοιτάει προς το Μέλλον, όντας ταυτόχρονα ένα καλό promo δείγμα για το επερχόμενο άλμπουμ Madame X. Το τελευταίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου από την Interscope, σε διεθνή διανομή της Universal.

Παρά ταύτα, το "Future" έγινε αιτία για μπόλικα αρνητικά σχόλια, με αφορμή τη live παρουσίασή του στο Τελ Αβίβ, στα πλαίσια της Eurovision 2019. Και η επίσημη στούντιο εκτέλεση -την οποία μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω- δεν φαίνεται να αλλάζει δραματικά το σκηνικό απογοήτευσης.
 
Έστω και αν μέρος του όλου σχολιασμού έρχεται από ανθρώπους που την είχαν στημένη στη Βασίλισσα της Ποπ -είτε γιατί πήγε στην Eurovision, αρνούμενη να συμμετέχει στο μποϊκοτάζ ενάντια στο Ισραήλ, είτε για ποτέ δεν χώνεψαν την καλλιτεχνική της αναγνώριση στη δεκαετία του 1990.

{youtube}VhY9J6yYSgU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured