news.team

Αιώνια είναι η γοητεία που ασκούν στη Δύση οι παλιές αραβικές ιστορίες για τον Αλαντίν και τα μαγικά λυχνάρια, που έγιναν γνωστές μέσα από το λογοτεχνικό αριστούργημα που γνωρίζουμε ως Χίλιες Και Μία Νύχτες. Πίσω δε στο 1992, έδωσαν την πρώτη ύλη στη Walt Disney Pictures για να φτιάξει μια από τις φημισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της, το Aladdin.

Τώρα, είναι ο Guy Ritchie που επαναφέρει τον Aladdin στον 21ο αιώνα, αναλαμβάνοντας να σκηνοθετήσει μια νέα εκδοχή της ταινίας με ζωντανούς ηθοποιούς -με τον Mena Massoud στον ρόλο του Αλαντίν, τον Will Smith ως τζίνι και τη Naomi Scott ως πριγκίπισσα Jasmine.

Μαζί με την ταινία, όμως, οι παραγωγοί αποφάσισαν να ξαναζωντανέψουν και το "A Whole New World" το τραγούδι του Alan Menken σε στίχους Tim Rice που ακουγόταν στον Aladdin του 1992 με τις φωνές του Peabo Bryson και της Regina Belle. Το κομμάτι κέρδισε τότε Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, ενώ έστειλε τους Bryson & Belle στο #1 των Η.Π.Α., στο #12 της Βρετανίας, στο #10 της Αυστραλίας και στο #6 του Καναδά.

Τη διασκευή αναλαμβάνει τώρα ο 26χρονος Βρετανός τραγουδιστής Zayn Malik, ο οποίος έγινε γνωστός από τους One Direction, πριν αποχωρήσει λανσάροντας μια σόλο καριέρα. Δίπλα του, στέκεται η 18χρονη Αμερικανίδα Zhavia Ward, που έγινε γνωστή από το τηλεοπτικό ριάλιτι The Four: Battle for Stardom. Μπορείτε να ακούσετε τη διασκευή τους στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισε γι' αυτήν ο Philip Andelman.

Το "A Whole New World" θα περιλαμβάνεται στο soundtrack του νέου Aladdin, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 24 Μαΐου από την Universal. Την ίδια μέρα θα κάνει πρεμιέρα και η ταινία του Ritchie στα σινεμά.

{youtube}rg_zwK_sSEY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured