Ο ερχομός των Volbeat πέρυσι το καλοκαίρι, στα πλαίσια του Rockwave Festival 2018 -όταν και πλαισίωσαν τους Iron Maiden, σε μια θρυλική πλέον συναυλία για τα εγχώρια δρώμενα- σήκωσε κάμποσες συζητήσεις. Το έθεσε και ο Στυλιανός Τζιρίτας στην ανταπόκρισή του, γράφοντας «Σημάδι των καιρών ότι μπάντες όπως οι Volbeat μπαίνουν σε line-up μεταλλικής Rockwave ημέρας και μάλιστα ακριβώς κάτω από τη Σιδηρά Παρθένο». Ο οποίος βέβαια, κατά τα λοιπά, είδε με θετικό μάτι την παρουσία των Δανών (ολόκληρη η ανταπόκριση εδώ).

Δισκογραφικά, οι Volbeat έχουν να φανούν περίπου 3 χρόνια με καινούριο υλικό, από το Seal Τhe Deal & Let's Boogie του 2016: ένα άλμπουμ που τους χάρισε το 5ο συνεχόμενο νούμερο 1 στην πατρίδα Δανία, αλλά τους επιβεβαίωσε και ως μεγάλους rock stars του σήμερα, φτάνοντας ως το #4 των Η.Π.Α., το #16 της Βρετανίας και το #1 της Γερμανίας.

Τώρα λοιπόν σήμανε η ώρα της επιστροφής, με ένα φρέσκο τραγούδι ονόματι "Parasite": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Parasite" διαρκεί μόλις ...37 δευτερόλεπτα(!), παρά ταύτα δεν είναι απόσπασμα, αλλά ο πρώτος επίσημος προπομπός ενός νέου άλμπουμ με τίτλο Rewind, Replay, Rebound, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου από τη Vertigo, σε διεθνή διανομή Universal.

{youtube}OeDl5yEd1rc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured