news.team

Ήταν κάμποσοι οι μουσικοί που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έπαιξαν κάποιο μικρό ρολάκι στις 7 μέχρι τώρα σαιζόν του δημοφιλέστατου ανά την υφήλιο σίριαλ Game Of Thrones: από τον Gary Lightbody των Snow Patrol, ο οποίος εμφανίστηκε ήδη από την 1η σαιζόν, ως τους Mastodon και τους Sigur Rós, που κάθε άλλο παρά εντυπωσίασαν τον Βασιλιά Joffrey, τραγουδώντας στους γάμους του με τη Margaery Tyrell.

Κανείς όμως δεν έλαβε την αρνητική δημοσιότητα που συνόδευσε την εμφάνιση του Ed Sheeran στη σαιζόν 7, όπου έπαιξε έναν στρατιώτη των Lannister, που με το νυχτερινό του τραγούδι κέντρισε την προσοχή της Arya Stark -η βρετανική εφημερίδα Independent, το χαρακτήρισε ως μία από τις χειρότερες cameo παρουσίες στην τηλεοπτική ιστορία.

Λίγοι πάντως πρόσεξαν ότι η έναρξη της τρέχουσας (και τελευταίας) σαιζόν του Game Of Thrones περιείχε και μια αναφορά στο τι απέγινε ο χαρακτήρας του Sheeran: μία πόρνη στην κουστωδία του Bronn αναφέρθηκε «σε εκείνο το αγόρι με τα κόκκινα μαλλιά, τον Eddie», του οποίου το πρόσωπο κάηκε άσχημα στη μάχη όπου η Daenerys Targaryen διέλυσε τις δυνάμεις των Lannister με τους δράκους της, με αποτέλεσμα να μην έχει πια ούτε βλεφαρίδες.

Παρά τη σαφήνεια της δήλωσης (που τον θέλει ζωντανό), αρκετοί έσπευσαν να γράψουν ότι «σκοτώθηκε». Με αποτέλεσμα έτσι να εκπλαγούν όταν ο Sheeran βγήκε στο προσωπικό του Twitter να ευχαριστήσει, χαριτολογώντας, τους δημιουργούς του σήριαλ που τον συμπεριέλαβαν τελικά στους επιζήσαντες.

{youtube}JGwWNGJdvx8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured