Λέγεται Montero Lamar Hill, είναι μόλις 20 χρονών και χαλάει κόσμο επί του παρόντος ως Lil Nas, με τη σούπερ επιτυχία "Old Town Road" (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #2, Γαλλία #76, Καναδάς #1, Γερμανία #12), που είναι απλά το πρώτο του επίσημο single -δεν υπάρχει καν δίσκος ακόμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μάλιστα και το remix του πρωτότυπου κομματιού, όπου επιστρατεύτηκε ο Billy Ray Cyrus για να «τονώσει» την country χροιά της θεματολογίας: μπορείτε το ακούσετε στο τέλος της είδησης. Ο 57χρονος Cyrus είναι βέβαια γνωστός στο νεότερο κοινό ως πατέρας της Miley Cyrus, αλλά κάποτε υπήρξε κι αυτός υπερ-επιτυχημένος τραγουδοποιός, βλέποντας το "Achy Breaky Heart" (1992) να γίνεται παγκόσμιο σουξέ (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #3, Αυστραλία #1, Γαλλία #11, Καναδάς #4, Γερμανία #27).

Η προσθήκη μάλιστα του Billy Ray Cyrus εκτόξευσε ακόμα περισσότερο τη δημοτικότητα του "Old Town Road", το οποίο βρέθηκε έτσι να σπάει τα σύγχρονα ρεκόρ του streaming στην Αμερική: πιάνοντας 143.000.000 streams, όπως επίσημα έγραψε το Billboard, άφησε δεύτερο ακόμα και το "In My Feelings" του Drake.

Όσο για τη συνέχεια; Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Lil Nas δεν βιάζεται -το μόνο που θα συμβεί στα προσεχώς, είναι ένα ακόμα remix του "Old Town Road", αυτήν τη φορά με τον Young Thug.

{youtube}gUcisIlT7sM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured