Στα (ηλεκτρονικά) Χαρακώματα των Editors

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Barricades" 

news.team
news.team

Νωπά είναι ακόμα τα κατορθώματα των Editors για το ελληνικό κοινό, αφού το ιδιαιτέρως αγαπητό στα μέρη μας βρετανικό γκρουπ έβγαλε μόλις πέρυσι τον τελευταίο του δίσκο Violence, που τους έστειλε στο #6 της Βρετανίας και στο #213 των Η.Π.Α. (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Παναγιώτης Λουκάς, πατώντας εδώ). Το άλμπουμ τους έφερε μάλιστα ξανά κοντά μας, στα πλαίσια του Ejekt Festival 2018 (δείτε τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Δημήτρης Μεντές, εδώ).

Τώρα, ωστόσο, οι Editors επιστρέφουν με μια νέα εκδοχή του Violence, πιο ηλεκτρονική, την οποία έχει αναλάβει ο Blanck Mass (κατά κόσμον Benjamin John Power) των Fuck Buttons. Για τις ανάγκες της, μάλιστα, γράφτηκε και το ολοκαίνουριο "Barricades", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στο τέλος της είδησης, βλέποντας και το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Hi-Sim.

«Δώσαμε στον Ben απόλυτη ελευθερία πάνω στο υλικό μας», δήλωσε ο τραγουδιστής των Editors Tom Smith, «θα ήταν άλλωστε ανόητο να προσπαθήσουμε να του βάλουμε όρια».

Το "Barricades" προλογίζει το άλμπουμ The Blanck Mass Sessions, το οποίο κυκλοφόρησε σε περιορισμένα αντίτυπα στη Record Store Day 2019 και ετοιμάζεται τώρα να βγει και επισήμως στα δισκοπωλεία από την Play It Again Sam, στις 3 Μαΐου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κυκλοφορήσουν ως επτάιντσο.

Ακούστε το "Something More" και πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της.

Δείτε το animation βίντεο για το κομμάτι "Remind U".

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top