news.team

Θύμα μιας υπερβολικής δόσης φαρμάκων, ο Gustav Åhr από το Allentown της Πενσιλβάνια έφυγε μόλις στα 21 του χρόνια (2017), πάνω που -ως Lil Peep- είχε αρχίσει να λογίζεται στα είδωλα του emo hip hop των ημερών μας: το πρώτο του (και μοναδικό εν ζωή) άλμπουμ του Come Over When You're Sober, Pt. 1 τον έφερε στο #38 των Η.Π.Α. λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, κάνοντας μικρή αίσθηση και στην Ευρώπη (Βρετανία #71, Γαλλία #112, Γερμανία #82).

Έκτοτε, το ενδιαφέρον του Τύπου αλλά και του κοινού έχει πολλαπλασιαστεί, κάτι που οδήγησε τη μητέρα του Liza Womack και τους ιθύνοντες της Columbia να ξεσκονίσουν τα λάπτοπ του για τα πλήρη sessions του Come Over When You're Sober, Pt. 1. Το υλικό που μάζεψαν, εκδόθηκε τον Νοέμβριο 2018 υπό τον τίτλο Come Over When You're Sober, Pt. 2 (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #19, Αυστραλία #15, Γαλλία #57, Καναδάς #3, Γερμανία #26).

Παρά ταύτα, τα όσα απάρτισαν το άλμπουμ αυτό δεν εξάντλησαν τα αδημοσίευτα κομμάτια που άφησε πίσω του ο αδικοχαμένος ράπερ. Ο παραγωγός του iLoveMakonnen συναρμολόγησε ας πούμε το μισοτελειωμένο demo "I've Been Waiting", καλώντας τους Fall Out Boy για την ολοκληρωμένη εκδοχή, η οποία αποκτά τώρα και επίσημο βιντεοκλίπ: το σκηνοθέτησε ο Andrew Donoho και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«O Lil Peep είχε φανταστεί το βιντεοκλίπ για το κομμάτι πριν πεθάνει», δήλωσε ο συνεργάτης του SUS BOY, «ήθελε να φέρουμε ανθρώπους μέσα στα σύννεφα, τοποθετώντας τους στον φανταστικό κόσμο του μυαλού του. Υλοποιώντας το τώρα, βρήκαμε με τον iLoveMakonnen έναν τρόπο να τον επισκεφτούμε ξανά».

Το "I've Been Waiting" έχει ήδη χαρίσει μία ακόμα μεταθανάτια επιτυχία στον Lil Peep, φτάνοντας στο #75 των εθνικών charts των Η.Π.Α.

{youtube}17A_wsy6WX0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured