news.team

Πάει πια περισσότερο από χρόνος από όταν ο Μπάμπης Κουρτάρας μας σύστησε τη νέα του μπάντα, τους Sillyboy's Ghost Relatives, στους οποίους συμμετέχει τόσο ο γνωστός μας ως Κύριος Κ., Θοδωρής Κοντάκος, όσο και μέλη των Whereswilder (Μανώλης Γιαννίκιος, Αλέκος Βουλγαράκης). Όσοι ήρθατε μάλιστα και στο μεγάλο πάρτυ που κάναμε πέρυσι την άνοιξη στο Ρομάντσο, θα θυμάστε ότι ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που διαλέξαμε να παίξουν live για σας, μένοντας συντονισμένοι με τα ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία συμβαίνουν στην alternative κουλτούρα της Αθήνας.

Τα πράγματα κινήθηκαν σιγά-σιγά, για να φτάσουν όμως τώρα σε μια σημαντική διεθνή διάκριση: το φρέσκο single "In A Small Place" -το οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify πατώντας εδώ- βρίσκει το γκρουπ να εντάσσεται στην οικογένεια της περίφημης Claremont 56 του Paul Murphy.

Το single διατίθεται ψηφιακά, αλλά και σε περιορισμένη 12ιντση έκδοση βινυλίου, έχει δε την τιμή να διαθέτει ως b-side ένα remix του ίδιου του Murphy (υπογράφει με το καλλιτεχνικό του alter ego Mudd) στο "In A Small Place".

«Ήμασταν απασχολημένοι τελευταία με πράγματα που δεν είδατε, ούτε και ακούσατε», έγραψαν στο Facebook τους οι Sillyboy's Ghost Relatives -και ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για όλες αυτές τις δραστηριότητες.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured