Μπορεί πρόσφατα η Jillian Mapes του Pitchfork να προσπάθησε να πείσει το εναλλακτικό κοινό ότι δεν υπάρχει πια κανένας λόγος ενασχόλησης με τους Weezer (δείτε εδώ), εντούτοις η αμερικάνικη μπάντα όχι μόνο δεν έπαψε ποτέ να αρέσει, αλλά φαίνεται και να αυγατίζει το κοινό της με τις νέες τις ηχητικές περιπέτειες.

Εκμεταλλευόμενοι δηλαδή τον ντόρο που προξένησε μέσα στο 2018 η διασκευή τους στο "Africa" των Toto (H.Π.Α. #51), οι Weezer στρώνουν τώρα τον δρόμο για μια δισκογραφική επιστροφή με δικό τους υλικό, παρότι μόλις έβγαλαν το Teal Album (Η.Π.Α. #5, Βρετανία #60).

Η παρέα του Rivers Cuomo δίνει λοιπόν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τίτλο "High As A Kite": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του κλιπ είναι ότι o Rivers Cuomo ντύνεται σαν τον Fred Rogers (1928-2003), μία από τις πιο διάσημες τηλεπερσόνες της παλιάς Αμερικής που από το 1968 ως το 2001 υπήρξε οικοδεσπότης μιας ιστορικής σειράς για παιδιά προσχολικής ηλικίας ονόματι Mister Rogers' Neighborhood.

Το "High As A Kite" προλογίζει τον νέο δίσκο The Black Album, ο οποίος έρχεται από την Atlantic μεθαύριο Παρασκευή, 1 Μαρτίου. Παραγωγή μάλιστα στο τραγούδι έχει κάνει ο Dave Sitek της TV On The Radio δόξας.

{youtube}mH7XhHEb-ck{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured