To 2018 γιγάντωσε την Cardi B σε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της αμερικάνικης σόου μπιζ. Δεν της έλειψε ωστόσο και η καλλιτεχνική αναγνώριση, αφού ακόμα και ο διεθνής εναλλακτικός Τύπος βρήκε κάμποσες αρετές στο δισκογραφικό της ντεμπούτο Invasion Of Privacy (δείτε τι είχε στις δικές μας σελίδες ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ).

Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από τη συνέχεια για την 26χρονη Belcalis Almánzar, η οποία δουλεύει αυτόν τον καιρό πάνω στο επόμενό της άλμπουμ.

Μέχρι τότε, ωστόσο, κρατά το όνομά της στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με διάφορες κινήσεις. Και τις μέρες αυτές, τη βρίσκουμε με ένα φρέσκο τραγούδι και ένα καινούριο βιντεοκλίπ.

Στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο, λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε το "Please Me": μια ηχηρή συνεργασία με τον σούπερ σταρ Bruno Mars, που προαλείφεται για μεγάλη επιτυχία στα αμερικάνικα charts. Οι δυο τους είχαν άλλωστε συμπράξει και το 2018 για ένα σπέσιαλ remix στο "Finesse" του Mars, το οποίο απέφερε ένα #3 στις Η.Π.Α., ένα #5 στη Βρετανία, αλλά και το #6 της χώρας μας.

{youtube}4FitbJ3oqww{/youtube}

Παράλληλα, ο ράπερ Blueface συνέχισε το promo για το mixtape Famous Cryp (2018) ρίχνοντας στη δημοσιότητα το επίσημο βιντεοκλίπ για ένα νέο remix στο "Thotiana", όπου συμμετέχει και η Cardi B (είχε προηγηθεί ένα άλλο remix, με καλεσμένο τον YG). Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, ο σκηνοθέτης Cole Bennett τους εφοδίασε με ένα ...ιπτάμενο αμάξι!

Και στις 2 περιπτώσεις, ωστόσο, η Cardi B είναι απλά καλεσμένη. Κανένα λοιπόν από αυτά τα κομμάτια δεν πρέπει να θεωρηθεί αντιπροσωπευτικό για το τι ετοιμάζει σε προσωπικό επίπεδο.

{youtube}V6EpIABAKKo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured