Πέντε δεκαετίες καριέρας έχει πλέον η Chaka Khan, μια θρυλική μαύρη φωνή της Αμερικής, που στέφθηκε αδιαφιλονίκητη Βασίλισσα του Funk πίσω στα 1970s, όταν ήταν τραγουδίστρια των Rufus, κάνοντας μια επιτυχημένη σόλο καριέρα από το 1978 και μετά.

Τα τελευταία ωστόσο χρόνια, είχε εξαφανιστεί από την επικαιρότητα και τη δισκογραφία: τελευταία της στούντιο δουλειά ήταν το άλμπουμ του 2007 Funk This, μια μάλλον μέτρια δουλειά με πολλές διασκευές, που παρά ταύτα την έστειλε στο #15 των εθνικών charts των Η.Π.Α.

Την Παρασκευή που μας πέρασε, όμως, η Chaka Khan επέστρεψε με το 12ο στούντιο άλμπουμ της Hello Happiness. Και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το ομώνυμο τραγούδι.

«Δεν έπαψα να ηχογραφώ μετά το Funk This», δήλωσε η Chaka Khan, «απέφευγα όμως τις πρόβες, ενώ με επηρέασε βαθιά ο θάνατος του Prince το 2016. Με έκανε να σκεφτώ πολλά, με αποτέλεσμα να εισαχθώ εθελοντικά σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, καθώς είχα εθιστεί σε φάρμακα τα οποία έπαιρνα με ιατρική συνταγή».

{youtube}JG6D59k9U8Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured