news.team

φωτογραφία: Maria Jose Govea

«Πρώτα DJ, ύστερα παραγωγός και μετά MC».

Με αυτά τα λόγια έχει περιγράψει τον εαυτό του και τη δράση του ο Madlib, κάτι πάντως που δεν εμπόδισε κανέναν στα '00s να τον κατατάξει στις σπουδαιότερες φιγούρες του σύγχρονου χιπ χοπ -στάτους που συνεχίζει να απολαμβάνει και κατά την τρέχουσα δεκαετία, όπως έδειξαν οι συνεργασίες με τον Kanye West και τον Kendrick Lamar.

Ο κατά κόσμον Otis Jackson Jr. από το Oxnard της Καλιφόρνια έχει κάμποσο καιρό να φανεί με σόλο εγχείρημα, τώρα όμως επιστρέφει στο προσκήνιο για τα καλά. 

Πρώτα-πρώτα, για να βοηθήσει τον μικρό του αδερφό Oh No στο καινούριο του κομμάτι "Big Whips": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ σκηνοθετημένο από τον David James.

{youtube}8bSXnTUy1pU{/youtube}

Το "Big Whips" λειτουργεί ως promo για τη νέα συλλογή της All City Records Gangster Music Vol. 1, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 1 Μαρτίου.

Δεν είναι όμως το μόνο του καινούριο τραγούδι, αφού επιτέλους έχουμε κι ένα δείγμα γραφής από τη νέα του συνεργασία με τον Freddie Gibbs: λέγεται "Flat Tummy Tea" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Madlib και Freddie Gibbs είχαν βγάλει πίσω στο 2014 το άλμπουμ Piñata, έναν από τους καλύτερους χιπ χοπ δίσκους της τρέχουσας δεκαετίας (δείτε τι είχε γράψει στις σελίδες μας ο Τάσος Μαγιόπουλος, εδώ), που ευτύχησε να βρει και εμπορική αποδοχή, μπαίνοντας στο εθνικό top-40 των Η.Π.Α. (#39).

Πολλοί λοιπόν περιμένουν έκτοτε τη συνέχεια και να που το 2019 αποδεικνύεται η χρονιά αυτής, αφού το "Flat Tummy Tea" προλογίζει το νέο κοινό άλμπουμ Bandana. Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμα οριστεί, αλλά επιβεβαιώθηκε επισήμως ότι έρχεται αργότερα μέσα στη χρονιά.

{youtube}sq4hPOwdjhk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured