φωτογραφία: Edward Cooke

Μιλώντας ανοιχτά για θέματα που παραμένουν δύσκολα, ο Ιρλανδός τραγουδοποιός Hozier μετατράπηκε από άσημη φιγούρα σε νύχτες ανοιχτών μικροφώνων στο Δουβλίνο σε πλατινένιο σταρ, σημειώνοντας με το "Take Me To Church" (2013) μία από τις κολοσσιαίες επιτυχίες της τρέχουσας δεκαετίας (Ιρλανδία #2, Βρετανία #2, Η.Π.Α. #2, Αυστραλία #2, Γαλλία #2, Καναδάς #2, Γερμανία #2, Ρωσία #6, αλλά και Ελλάδα #1).

Τώρα, με αφορμή το ΕΡ Nina Cried Power που παρουσίασε μέσα στο 2018 (Η.Π.Α. #60, Καναδάς #33), αλλά και το ολοκαίνουριο άλμπουμ που αναμένεται τον Μάρτη, ο Hozier καταφτάνει και στην Ελλάδα, για την πρώτη του συναυλία στη χώρα μας.

Την ανακοίνωση του ερχομού του έκανε το Release Athens Festival, το οποίο τον όρισε headliner για την Κυριακή 23 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. Αναμένεται να πληροφορηθούμε και τα ονόματα που θα τον πλαισιώσουν, στα «προσεχώς».

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει αύριο Πέμπτη, 14 του Φλεβάρη, στις 11 το πρωί. Τώρα στην αρχή, το μονό θα κοστίζει 40 ευρώ και το διπλό 75 ευρώ. Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 100 ευρώ. Η διάθεση θα γίνει τηλεφωνικά (11 876), online (www.viva.gr) και σε φυσικά σημεία (καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, Yoleni's, Viva Kiosk Συντάγματος, Viva Spot Τεχνόπολης).

{youtube}PVjiKRfKpPI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured