φωτογραφία: Pascal Le Segretain

Ήταν 2016 όταν ο Skepta έβαλε τη βρετανική χιπ χοπ σχολή του grime στον μουσικό χάρτη της τρέχουσας δεκαετίας με το άλμπουμ Konnichiwa (Βρετανία #2, Η.Π.Α. #160, Αυστραλία #13), ενώνοντας τις τελείες ανάμεσα στον προπάτορα Dizzee Rascal και τις τάσεις που έρχονταν φουριόζες από τη σύγχρονη Αμερική.

Τι πιο λογικό, επομένως, από το να συνεργαστεί στην πορεία με τον Dizzee Rascal; Μαζί έκαναν λοιπόν το "Money Right" μέσα στο 2018 (Βρετανία #68), κομμάτι που μπήκε στο ΕΡ του τελευταίου Don't Gas Me. O Wiley ωστόσο -ένας ακόμα βετεράνος Βρετανός ράπερ, ο οποίος προσπαθεί κι εκείνος να καρπωθεί το grime φαινόμενο- επιτέθηκε δημόσια στη συνεργασία, λέγοντας ότι Skepta και Dizzee Rascal είναι αμφότεροι απατεώνες. Εννοώντας, ασφαλώς, ότι θα έπρεπε σε αυτόν να αναζητηθεί το «real thing».

Τώρα, ο Skepta του ανταπαντά κοροϊδεύοντάς τον στους στίχους του καινούριου του τραγουδιού "Wish You Were Here", το οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Παραμένει άγνωστο, για την ώρα, αν το "Wish You Were Here" θα αποτελέσει τμήμα του δίσκου που φαίνεται να ετοιμάζει ο Skepta και ίσως δούμε να κυκλοφορεί μέσα στο 2019.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured