news.team

Στα 24 του χρόνια, πίσω στο 1999, ο Ville Virtanen σάρωνε τις πίστες Ευρώπης και Αμερικής ως Darude χάρη στο "Sandstorm" -ένα κομμάτι που έπεσε πάνω στον μεγάλο «πυρετό» με την trance, στέλνοντάς τον στο #3 της πατρίδας Φινλανδίας, στο #3 της Βρετανίας, στο #14 της Γαλλίας, ακόμα και στο #83 της παραδοσιακά δύσκολης για τέτοιους ήχους Αμερικής.

Δεν ήταν η μόνη του επιτυχία, αφού στα αμέσως επόμενα χρόνια ήρθαν τόσο το "Feel The Beat" (Φινλανδία #1, Βρετανία #5, Γαλλία #25), όσο και το "Out Of Control (Back For More)", που τον έμπασε ξανά στο top-5 της Βρετανίας. Από το 2003 όμως και μετά η απήχησή του περιορίστηκε στη Φινλανδία, ενώ εδώ και μια δεκαετία στέρεψαν τα σουξέ, άσχετα με το αν ο Darude παραμένει ενεργός.

Ίσως λοιπόν να είδε και να απόειδε και έτσι πείστηκε να είναι ο φετινός εκπρόσωπος της πατρίδας του στην ...Eurovision! Μαζί του, θα εμφανιστεί και ο τραγουδιστής των Giant Leap, Sebastian Rejman.

«Όταν μου ζητήθηκε τρόμαξα, να σας πω την αλήθεια», δήλωσε ο Darude στον φινλανδικό Τύπο, «τελικά όμως είναι μια πρόκληση αυτό για μένα, με πολλούς τρόπους».

{youtube}y6120QOlsfU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured