O Antony Hegarty μπορεί να έγινε γνωστός στο εναλλακτικό κοινό μέσω των Antony And The Johnsons την προηγούμενη δεκαετία, απέδειξε όμως ότι και ως Anohni έχει εξίσου πολλά να δώσει: το Hopelessness (2016) είναι ανάμεσα στους δίσκους που θα μείνουν από την τρέχουσα δεκαετία (δείτε τι είχε γράψει στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας πατώντας εδώ), ακόμα και αν η εμπορική του επιτυχία έμεινε σε μάλλον μεσαίο βεληνεκές (Βρετανία #26, Η.Π.Α. #121, Αυστραλία #35, Γαλλία #48, Γερμανία #29). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι την ίδια χρονιά η Anohni βρέθηκε και με υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού χάρη στο "Manta Ray" που συνεισέφερε στο soundtrack του ντοκιμαντέρ Racing Extinction.

H Anohni έχει να φανεί από το ΕΡ του 2017 Paradise (Η.Π.Α. #224), αυτές ωστόσο τις ημέρες ξαναχτύπησε, με μια φρέσκια συνεργασία με τη Nakhane: λέγεται "New Brighton" και μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το βιντεοκλίπ που γύρισε ο Iggy LDN.

Το "New Brighton" είναι ανάμεσα στα bonus tracks που θα περιέχονται στη deluxe έκδοση του περσινού άλμπουμ της Nakhane You Will Not Die, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου από τη BMG.

«Ακόμα δεν το πιστεύω ότι συμμετείχε η Anohni σε δίσκο μου», δήλωσε η Νοτιοαφρικανή τραγουδοποιός, «μια καλλιτέχνιδα που προξένησε πραγματικό σεισμό στη ζωή μου».

{youtube}ehnk8hSnJ7c{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured